



## AGENDA Immigrant and Refugee Commission May 4th, 2021 Online Zoom Meeting https://washington.zoom.us/j/96100013109

Time	Duration	Subject	Presenter
6:00 – 6:15pm	15 mins	Welcome and commissioner check in (PIES)	Shelani & Gina
6:15 – 6:20pm	5 mins	Approval of Minutes (April)	All
6:20 – 6:30pm	10 mins	OIRA Report (April) and Community announcements	All
6:25-6:40	15 mins	Co-chair Report (list of orgs, designee, Governance & Education Committee (G&EC) presentation June 8th)	Shelani & Gina
6:40-6:45	5 mins	Designee vote	All
6:45-7:00	15 mins	Internship discussion	All
7:00-7:10	10 mins	Body break	All
7:10-7:20	10 mins	Expectations of (G&EC) presentation & work plan	All
7:20-7:45	25 mins	Subcommittee groups (actions to present at G&EC)	All
7:45-8:00	15 mins	Large group report out	All
8:00	-	Adjourn	